Kiadó lakások, albérletek Győrben

Farkas Noémi +36 20 567 2887

Hétköznap: 9:00-15:00

Kiadó lakás Győr városában! Nyugat-Magyarország legdinamikusabban fejlődő városában szeretne élni, de nem venne saját ingatlant? Nálunk a legjobb helyen jár, ha ilyen jövőben gondolkodik, két lakást is a figyelmébe ajánlunk.

Hét éve piacon

Hét éve foglalkozunk ingatlanok bérbeadásával, több mint száz lakással segítjük ügyfeleinket. Kínálatunkban megtalálható a 20, de az 58 négyzetméteres alapterületű ingatlan is. Vállalkozásunk jelmondata, hogy kiadó lakás Győr környékén bárkinek jár, aki hozzánk fordul. A legrégebbi bérleményünk tíz éves, a legfiatalabb pedig újépítésű. Jól felszerelt lakásokat, jól szituált szomszédokat ajánlunk a figyelmébe.

Kiadó lakás Győr - Orgona út

A lakást egy amerikai konyhás nappali teszi praktikussá, egy tágas hálószoba szolgálja a lakók igazi pihenését, a modern fürdő a higiéniát. Albérlőinket teljes körűen felszerelt ingatlan várja, modern konyhabútor, főzőlap és fagyasztóval ellátott hűtőszekrény. Minden ablakot redőnnyel szereltünk fel, ez szolgálja a teljes, gondtalan nyugalmat. A beépített szekrény nagy tárolóhelyet jelent, a kényelmes ágy és az igényes konyhaasztal szintén alapkövetelmény nálunk.

Ez a kiadó lakás Győr bérelhető ingatlanjai közül az egyik leggazdaságosabb. Alacsony a rezsije, amit egyedi órák alapján állapítunk meg minden hónapban. Nagy előny, hogy a fűtés egyedileg szabályozható. A lépcsőház igényes, külön mosókonyha szolgálja a lakók kényelmét. Albérlőink leginkább 20 és 45 év közötti párokkal találkozhatnak a szomszédságban. Ha valaki egyedül venné ki az Orgona utcai ingatlant, akkor a közös költség 5.500, két személy esetén 10.000 forintba kerül.

Kiadó Albérlet Győr Orgona út

Képek a kiadó lakásról

kiadó lakás Győr
kiadó lakás Győr
kiadó lakás Győr

Fantasztikus ár-érték - Dohánypajta út

Lakóinkat fiatalosan berendezett modern albérlet várja Dohánypajta úton. A kiadó lakás Győr kellemes városrészén amerikai nappaliból, hálóból és kényelmes fürdőszobából áll. Konyhabútor, főzőlap, fagyasztós hűtőszekrény a konyhában, beépített szekrény a hálóban. Mindez megtalálható nálunk, ehhez pedig alacsony rezsi társul.

Egyedi órák fogyasztásalapú számlákkal, ezek mind az ingatlan jellemzői. A fűtés egyedileg szabályozható. A lakás nemdohányzó, de az udvarban van erre kijelölt hely. Pároknak 10.000, egy embernek 5.500 forint a közös költsége. Ha a kiadó lakás Győr környékén válik aktuálissá, akkor érdemes ezt a nyugodt környezetben található ingatlant választani.

Kiadó Albérlet Győr Dohánypajta út

Képek a kiadó lakásról

kiadó lakás Győr
kiadó lakás Győr
kiadó lakás Győr

Kiadó lakások megtekintése »