Kiadó lakások, albérletek Győrben

Szaly Nóra +36 20 277 1108

Fekete Attila +36 20 536 7397

Cégünk albérlettérképén a 20-tól az 58 négyzetméteres lakásokig közel száz bérlemény található. Így akinek szüksége van egy kiadó garzonra Győr környékén, azt arra biztatjuk, forduljon hozzánk bizalommal. Két fiatalos kis lakást ajánlunk a figyelmébe.

Nyugat-magyarországi vállalkozásunk hat éve foglalkozik ingatlanok bérbeadásával, porfóliónkban megtalálható a tíz éves kisebb és az újépítésű nagyobb lakás is. Fiatalos, modern környezetbe költözhet, aki bennünket választ.

Kiadó garzon Győr - Orgona út

Az Orgona utcában található kis lakásunk amerikai konyhából, hálóból és fürdőszobából áll. Itt minden megtalálható, ami egy fiatalos, praktikus ingatlanba kell. Konyhabútor, főzőlap, fagyasztós hűtőszekrény, beépített szekrény, ágy, étkezőasztal és kaputelefon mind-mind albérlőink rendelkezésére állnak. Minden ablakot redőnnyel szereltünk fel, hogy teljes nyugalomban tölthessék idejüket a beköltözők.

Ez a kiadó garzon Győr lakásai között is egyedinek számít, hiszen rezsije alacsony, fűtése önállóan szabályozható. A meleg -és hidegvíz, a villanyóra és hőmennyiségmérő is a lakók fogyasztása alapján számol. Az épületben található egy külön mosókonyha a lakók számára, amiben mosó -és szárítógép várja őket. A lépcsőházat és az udvart közös képviselet tartja rendben. A lakóközösség fiatalos, 20 és 45 év közötti párokkal találkozhatnak ügyfeleink. Ha egy lakó költözik, akkor a közös költség 4000, két személy esetén 8 ezer forint.

Kiadó Albérlet Győr Orgona út

Képek a kiadó lakásról

kiadó lakás Győr
kiadó lakás Győr
kiadó lakás Győr

Kényelmes garzonlakás Győrben - Dohánypajta út

Lakóinkat fiatalos ingatlan várja, ami egy amerikai konyhás nappaliból, egy hálószobából és egy fürdőszobából áll. A konyhában egyedi bútor, főzőlap, fagyasztós hűtőszekrény található. Kényelmes hálószoba, modern fürdőszoba, ezek szintén a lakás részei. Az egyedi mérőórák miatt a rezsit albérlőink saját fogyasztásuk után fizetik. Ennek díja kis alapterület miatt azonban rendkívül alacsony, a fűtés tehát egyedileg szabályozható.

A lakás egész területén tilos a dohányzás, erre külön helyet biztosítottak az épületben. Ha valaki egyedül vágna bele az albérletbe, annak a közös költség 4000, két személy esetén 8000 forintba kerül. Egy ilyen kiadó garzon Győr bármely városrészében nagyszerű találat lenne, de ezen a környéken különösen jó választás. 

Kiadó Albérlet Győr Dohánypajta út

Képek a kiadó lakásról

kiadó lakás Győr
kiadó lakás Győr
kiadó lakás Győr

Garzonlakások megtekintése »