Kiadó lakások, albérletek Győrben

Farkas Noémi +36 20 567 2887

Hétköznap: 9:00-15:00

Nyugat- magyarországi lakhely? Akkor albérlet Győrben! Cégünk immár hét éve foglalkozik ingatlanok bérbeadásával. Több mint száz bérleménnyel rendelkezünk, a 20-tól az 58 négyzetméteres lakásig, tízévestől az újépítésűig, a város több területén, jó parkolási lehetőséggel. Csendes, fiatalos, 20 és 45 év közötti jól szituált, csendes lakóközösséggel várjuk a kedves érdeklődőket.

Albérlet Győr - Orgona út, kedvező ár-érték!

A kiadó lakás egy amerikai konyhás nappaliból, egy hálószobából és egy fürdőszobából áll. A beköltözők igényeit teljes, modern felszereltség szolgálja, hiszen konyhabútor, főzőlap, fagyasztós hűtőszekrény, beépített szekrény, ágy, étkezőasztal és kaputelefon mind a bérlők rendelkezésére állnak. Az ablakok redőnyökkel felszereltek, ezáltal is biztosítva a gondtalan pihenést. A rezsit egyedi mérőórák alapján fizetik a bérlők.

Egy albérlet Győr városában még sosem volt ilyen kényelmes, és ennyire megfizethető. A meleg -és hidegvíz, a villanyóra és hőmennyiségmérő is mind a lakók fogyasztása alapján pörög. A fűtés nem központi, hanem egyedileg szabályozható. Az épületben található egy külön mosókonyha a lakók számára, amiben mosó -és szárítógép szolgálja a tiszta ruhákat. A lépcsőház és az udvar tisztántartását az üzemeltető végzi, az ingatlan egész területén tilos a dohányozás. Erre külön kijelölt helyet biztosítottak az udvarban.  A környezet csendes, nyugodt, leginkább 20 és 45 év közötti párokkal találkozhat az új lakó. Ha egy fő bérli az ingatlant, a közös költség 5.500, két személy esetén 10.000 forint.

Kiadó Albérlet Győr Orgona út

Képek a kiadó lakásról

kiadó lakás Győr
kiadó lakás Győr
kiadó lakás Győr

Albérlet Győr - Dohánypajta út rendkívüli ár-érték!

A leendő bérlőt vagy bérlőket egy modern, fiatalos lakás várja, mely amerikai konyhás nappaliból, egy hálószobából és egy fürdőszobából áll. Konyhabútor, főzőlap, fagyasztós hűtőszekrény, beépített szekrény, ágy, étkezőasztal székekkel, kaputelefon, és redőnyökkel felszerelt ablakok teszik teljessé az új lakók kényelmét. A lakásban minden egyedi órán fut, így a hideg-és meleg víz, a villany, a hőmennyiségmérő is. A fűtés természetesen egyedileg szabályozható, az épületeben található mosókonyha, mosógéppel és szárítóval is.

A lakás egész területén tilos a dohányzás, erre külön helyet biztosítottak az udvarban. Ha az albérlet Győr környékén válik aktuálissá, akkor érdemes ezt a nyugodt környezetben található lakást választani. Ha valaki egyedül vágna bele, annak a közös költség 5.500, két személy esetén 10.000 forintba kerül.

Kiadó Albérlet Győr Dohánypajta út

Képek a kiadó lakásról

kiadó lakás Győr
kiadó lakás Győr
kiadó lakás Győr

Albérletek megtekintése »